Företaget

Tapetserarna i Linköping AB grundades 2009 --

Tapetserarna i Linköping AB grundades 2009 när tre verkstäder och showroom slogs samman, Tinas tapetserarhörna, Akvileja och Grönbergs gardin- och tapetserarverkstad. Nu är det är det dags för ett generationsskifte i Tannerfors. Vi, Malin Fransson och Johan Jolsta är de som framöver kommer att hjälpa både privatkunder och företag med deras inredningsdrömmar. 

Lite kort om oss är att Malin är gardinmakare och har många år inom yrket och har tillsammans med Ann-Britt Johansson på Gardinateljén inrett företag och hem. Johan har tidigare jobbat många år inom vården men skolade om sig till tapetserare och fick gesällbrevet 2018. Efter några år på Nio Liv Möbeltapetsering var det dags för något nytt.

Vi arbetar mestadels i Östergötland men erbjuder våra tjänster i hela Sverige. Hos oss får både företag och privatpersoner en exklusiv upplevelse med personlig service och en professionell hantverksmässig helhetslösning. Tapetserarna i Linköping är givetvis medlemmar i STM Sveriges Tapetserarmästare, vilket ger trygghet för våra kunder.